Apache zoekt uitgever

Redactie Apache
apache logo inhoud heerst

Uitgever, een nieuwe cruciale functie binnen Apache, vereist managementtalent, kennis van het reilen en zeilen in de mediasector en de zin om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je realiseert onze groeiambities inzake abonnementen en omzet.

Het onafhankelijk journalistiek medium Apache legt machthebbers het vuur aan de schenen. De onderzoeksjournalisten nemen de tijd om bloot te leggen wat er misloopt, streven impact na en laten zich niet leiden door snel commercieel gewin. De Werktitel, een waardengedreven, progressieve en winstgevende coöperatie, geeft Apache uit.

Functieomschrijving

  • Dankzij je organisatietalent en je creativiteit maak je van elke sales- en marketingactie een succes. Je realiseert een duurzame groei van het abonneebestand en beheert een substantieel deel van het budget.
  • Je schrijft nieuwsbrieven en posts op sociale media, je bedenkt campagnes zodat de berichtgeving en andere ervaringen van Apache, zoals rechtszaken, een breed publiek bereiken. Je zet Apache als een eigentijds merk in de markt.
  • Je denkt na over de toekomst van Apache en je verkent groeimogelijkheden.

Profiel

  • Je hebt vijf jaar ervaring in het vermarkten van mediaproducten.
  • Je hebt een hart voor onderzoeksjournalistiek. Je verzoent onafhankelijke journalistiek met een commerciële aanpak. Je bent loyaal aan de missie van Apache.
  • Je bent stressbestendig en je kan snel schakelen. Je kan uitstekend communiceren en inspireren. Je bent een leidinggevende die graag in teamverband werkt.

Aanbod

  • Een voltijdse job als uitgever. Het contract voor onbepaalde duur, met eventueel proefperiode (in loondienst, freelance of via vennootschap), bespreken we samen.
  • Een kantoor in hartje Antwerpen, vlakbij het centraal station. Thuiswerk kan sporadisch, maar we hebben jou graag op de redactie. 
  • Boeiend en maatschappelijk relevant werk.
Interesse?

Stuur ten laatste op 25 september 2022 een mailtje met je cv, je motivatie, je referenties en je financiële verwachtingen naar onze hoofdredacteur Karl van den Broeck: karl@apache.be. De selectieprocedure omvat onder andere interviews en een assessment.

LEES OOK
Redactie Apache / 11-01-2022

Apache zoekt verkoper

Apache zoekt een gedreven verkoper voor één dag per week.
apache logo inhoud heerst
Redactie Apache / 11-01-2022

Apache zoekt een onderzoeksjournalist

Om onze redactie te versterken, zijn we op zoek naar een ervaren onderzoeksjournalist.
apache journalist
Bram Souffreau / 21-02-2012

Leef je marketingpassie uit bij Apache

Apache zoekt een marketeer. Journalisten hebben dat verkoopstalent niet. Marketing, communicatie of verkoop zegt hen weinig. Daarom gaan we op zoek naar nieuw enthousiast talent…
apache
1 REACTIE
Johan Jaspers10-09-2022 15:53:08
Vorm en inhoud van uw advertentie voor een uitgever irriteren me mateloos. Het staat bol van neoliberale clichés en degene die het opgesteld heeft lijkt recht van de Vlerick managementschool te komen, met brandende ambities om zo snel mogelijk in het bestuur van VOKA te kunnen zetelen. Enkel de woorden "duurzaamheid" en "dynamisch" ontbreken nog. Dit staat haaks op hetgeen ik van Apache verwacht.