Word mede-eigenaar van Apache

Je vindt een kritische en onafhankelijke vierde macht belangrijk en wilt Apache een duwtje in de rug geven? Fijn! Word mede-eigenaar van Apache en bouw zo mee aan een uniek en noodzakelijk journalistiek project.

Word coöperant van Apache

Als onafhankelijke en progressieve nieuwssite kiezen we voor diepgravende berichtgeving, duiding en een stevige brok onderzoeksjournalistiek.

Apache is enkel te koop voor leden en coöperanten.

We kiezen bewust voor advertentievrij nieuws. Daarmee verzetten we ons tegen de beïnvloeding van commerciële logica op journalistiek.

  • Zo staan onze journalisten niet onder commerciële druk van adverteerders en kunnen ze vrij schrijven over alle onderwerpen.
  • Zo vormen feiten de inhoud, in de plaats van fake news, clickbait of faits divers die als doel hebben bezoekers te lokken.
  • Zo kiezen we resoluut voor jouw privacy. Je persoonlijke data worden niet verhandeld voor schreeuwerige advertenties.
investeer in Apache - word coöperant

Investeer in Apache

Je koopt eenvoudig aandelen van Apache door het formulier achter onderstaande links in te vullen. Je wordt meteen doorverwezen naar de betaalpagina en ontvangt per mail je aandeelhouderscertificaat. Je kan zowel als particulier als organisatie aandelen kopen.

> Word mede-eigenaar

Koop voor 50 euro aandelen en zet je schouders onder Apache.

> Koop aandelen bij

Al coöperant? Koop extra aandelen en ondersteun verder onderzoeksjournalistiek.

Wat je moet weten voor je aandelen koopt

Wat je moet weten voor je aandelen koopt

  • Een aandeel kost 50 euro
  • Je wordt coöperant van De Werktitel erkende CV, de organisatie achter nieuwssite Apache
  • Elke coöperant heeft één stem tijdens de jaarlijkse algemene vergadering en bepaalt en bewaakt zo mee de koers van De Werktitel erkende CV
  • Na drie jaar kan je zonder kosten uittreden aan boekhoudwaarde
  • Er zijn geen in- of uitstapkosten, noch beheerskosten
  • Investeren in een coöperatie is geen spaarformule, maar kent risico’s en opportuniteiten
Meer informatie over onze coöperatie

Meer informatie over onze coöperatie

Voor andere vragen over onze coöperatie, kan je contact opnemen met cv@apache.be.

Investeren in een coöperatie

Deze openbare aanbieding van kapitaal in een erkende coöperatieve vennootschap geniet een vrijstelling op de prospectusplicht. De Werktitel erkende CV zal met deze openbare aanbieding nooit meer dan 4.999.950 euro vers kapitaal ophalen.

Investeren in een coöperatie is geen spaarformule, maar kent risico’s en opportuniteiten.

De aankoopwaarde van een aandeel is 50 euro per aandeel. De boekhoudwaarde van een aandeel wordt bepaald door de situatie in de boekhouding. Momenteel bedraagt de boekhoudwaarde van een aandeel minder dan 10 euro. Indien je uitstapt uit de coöperatie is dat aan boekhoudwaarde. Daardoor kan je een meeropbrengst realiseren, maar evengoed een verlies. Bij succes is een jaarlijkse rente tot maximaal 6% mogelijk (berekend op nominale inleg).