Hoe steun ik Apache?

Apache roept de macht ter verantwoording en bouwt mee aan een gezonde democratie. We kunnen dat enkel met de steun van onze leden en coöperanten. Ontdek hier hoe jij het mee waar maakt.

steun apache

Apache brengt onthullende en kritische onderzoeksjournalistiek voorbij de waan van de dag, die helpt om de wereld waarin we leven beter te begrijpen. We werken hiervoor volledig onafhankelijk van adverteerders en drukkingsgroepen. Enkel jouw steun maakt deze manier van werken mogelijk.

neem een abonnement

Neem een abonnement op apache.be of Apache Magazine en krijg toegang tot de artikels. Voor jezelf, als cadeau, of voor de werknemers of bezoekers van jouw organisatie.

lees alle artikels

Lees onze artikels. Blijf op de hoogte van nieuwe onthullingen via onze website, nieuwsbrieven, WhatsApp, Facebook, X, Mastodon of Instagram.

deel artikels

Deel de artikels. Als abonnee kan je onderaan de artikels een cadeaulink aanmaken zodat jouw vrienden het artikel gratis kunnen lezen.

investeer in Apache

Koop een aandeel en bouw als coöperant mee aan Apache. Je hebt één stem tijdens de jaarlijkse algemene vergadering. Zo bepaal en bewaak je mee de koers van De Werktitel cv.

vrienden van apache

Word Vriend van Apache en steek een handje toe waar en hoe je wilt: flyeren, klusjes klaren, inspringen als vrijwilliger op events, Apache bij een ruim publiek bekend maken, ...

legaat

Neem ons op in jouw testament. Je kan voordelig een deel van je vermogen aan Apache nalaten en op die manier onderzoeksjournalistiek ondersteunen.

doe een gift

Doe een gift aan Apache. Dat kan met een online betaling, overschrijving, of bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Giften zijn niet fiscaal aftrekbaar.